Asunnon myynti: Nopea ja ammattitaitoinen palvelu
Kun harkitset asuntosi myyntiä, on viisasta ottaa yhteyttä kiinteistönvälittäjään mahdollisimman nopeasti. Kiinteistönvälittäjä saapuu kotiisi suorittamaan arviokäynnin, arvioi asuntosi ja laatii myyntisuunnitelman. Myyntisuunnitelma sisältää realistisen hinta-arvion asunnostasi sekä arvion myyntiajasta. Tärkeää on, että arviokäynti on maksuton eikä sido sinua mihinkään.

Vaihe 1: Ilmainen arviokäynti Arviokäynti asunnon myyntiä varten on maksuton eikä velvoita sinua mihinkään. Arviokäynnillä saat pätevän kiinteistönvälittäjän arvioiman hinta-arvion asunnostasi ja ajantasaisen markkinatilanteen. Lisäksi saat neuvoja siitä, miten voit myydä asuntosi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Voimme järjestää arviokäynnin myös digitaalisesti esimerkiksi WhatsAppin välityksellä ja hoitaa kaikki asunnon myyntiin liittyvät sopimusasiat sähköisesti.
Kiinteistönvälittäjämme auttavat myös varmistamaan, että ostajalle kerrotaan kaikki myyntiin liittyvät asiat, joista sinun tulee ilmoittaa lainsäädännön mukaan. Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä voi myös hoitaa vakuusjärjestelyt ja muut sopimusasiat, jotka ovat tärkeitä onnistuneen asuntokaupan kannalta.

Vaihe 2: Arviokäynnin jälkeen Arviokäynnin jälkeen laaditaan toimeksiantosopimus myyntikohteesta ja sovitaan yhdessä myyjän kanssa asunnon myyntihinnasta. Tässä vaiheessa käsitellään myös käytännön järjestelyt, kuten esittelyt, isännöitsijäntodistuksen hankinta (jos kyseessä on asunto-osake) sekä muut tärkeät tiedot ja asiakirjat kiinteistöstä. Lisäksi laaditaan houkutteleva asuntokuvaus myynti-ilmoitusta varten. Tarvittaessa voimme järjestää kosteus- ja kuntoarvioinnin kiinteistölle tai asunnolle.

Vaihe 3: Asunnon valokuvaus myynti-ilmoitusta varten Laadukkaat valokuvat ovat olennainen osa asunnon myyntiprosessia. Valokuvaukseen osallistuvat aina ammattilaiset, joilla on runsaasti kokemusta eri kohteiden kuvauksesta. Ammattikuvaajat tietävät, miten kuvata asunto houkuttelevasti oikeasta kulmasta ja oikeanlaisen valaistuksen avulla. Ennen kuvausta saat vinkkejä siitä, miten voit valmistella asunnon kuvaukseen, esimerkiksi siivoamalla ja järjestämällä kalusteita uudelleen. Kuvausten yhteydessä laadimme myös pohjapiirustuksen myynti-ilmoitusta varten.

Vaihe 4: Asunnon myynnin käynnistys Asunnon myynnin käynnistyessä sisäinen markkinointimme alkaa. Paikalliset välittäjämme tutustuvat asuntoon ja jakavat tiedon kohteesta kaikille meidän välittäjille. Samalla aloitamme asunnon markkinoinnin omilla verkkosivuillamme, Facebookissa ja muissa sosiaalisen median kanavissa sekä alan johtavissa asuntopalveluissa, kuten Etuovi ja Oikotie.

Vaihe 5: Asunnon myynnin eteneminen Välittäjäsi kanssa yhteydenpito on avainasemassa asunnon myynnin aikana. Järjestämme säännöllisiä seurantapalavereita ja varmistamme, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot ja tukea asunnon myynnin edetessä. Välittäjä auttaa myös tarjousneuvotteluissa saamaan parhaan mahdollisen hinnan asunnostasi.

Vaihe 6: Tarjouksen hyväksyminen ja kaupankäynti Kun saamme tarjouksen, joka on hyväksyttävissä, sovimme kaupan yksityiskohdista, maksuehdoista, vakuutusjärjestelyistä ja muista tärkeistä seikoista. Pyrimme järjestämään kaupan digitaalisesti, mutta tarvittaessa voimme hoitaa sen myös paikan päällä pankissa. Ennen kaupantekoa saat mahdollisuuden tutustua kauppakirjaluonnokseen. Kaupanteon yhteydessä allekirjoitetaan kauppakirja, asunnon osakekirjat siirretään ostajalle, ja muut tarvittavat maksut ja maksuvelvoitteet hoidetaan.

Vaihe 7: Asunnon myynnin jälkeen Kun kaupat on tehty ja omistus ja hallintaoikeus on siirtynyt ostajalle, asunto on virallisesti hänen omaisuuttaan. Välittäjäsi on käytettävissäsi myös kaupanteon jälkeen ja vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin, jotka saattavat herätä. Tyytyväinen asiakas on meille ensiarvoisen tärkeä, ja haluamme varmistaa, että kaikki sujuu suunnitellusti ja odotetusti.

 

 

 

HYVÄÄ PALVELUA SAA MONESTA PAIKKAA, MUTTA ME UMMOLLA HALUAMME ANTAA ASIAKKAILEMME KOKEMUKSEN.

Mieti kesän ensimmäistä lämmintä hellepäivää ja kävelet jokirannassa ja olet menossa hakemaan kiskalta jäätelöannosta,

Tai syksyn ensimmäisiä sade iltoja jolloin, laitatte kynttilät palaaman ja käperrytte viltin alle.

Talven ensilumea, jolloin lapset tuijottavat ikkunosta ulos ja odottavat ensimmäisiä pulkkamäkien valloituksia.

Kevään ensimmäisiä linnunlauluja ja valo on palannut paistamaan ja piristämään päiviä taas.

Tälläisillä tunteilla tahdomme täyttää teidän kokemukset Ummolla.

Ummolla helpoitamme sinun arkeasi kun tahdot myydä asuntosi.

Kauhea kiire, töiden jälkeen pitäisi hakea lapset tarhasta ja koulusta. Suorinta tietä pitäisi viedä treeneihin ja harrastuksiin,missä välissä kerkeän siivoomaan näyttöä varten?

Ei hätää, me Ummolla esimerkiksi hoidamme siivouksen puolestasi käyttäen ammattilaisia.

Viikonloppuna olisi kivaa vain maata kotona eikä stressata mihin mennä näytön ajaksi…

Ummolla me hoidamme teidät vaikeissa tilanteissa nauttimaan vaikka uusimmista elokuvista elokuvateatteriin jolloin ei tarvitse erikseen miettiä tekemistä perheelle tai itselle. Pääset myöskin rentoutumaan.